Page 1 of 1

xmblar speed issue

Posted: 30.05.2013, 10:30
by Aho Aho Man
Hi there, I've been having some speed issues with xmblar. It grabs the file just fine, but the dl speed is awful...20 kb/s...is someone else having the same issue?

Re: xmblar speed issue

Posted: 30.05.2013, 11:19
by soudou
Hmm... Sometimes certain parts can get real slow like that and take ages to finish. I just had a quick test with the latest Gaki episode on Youku, mostly the parts were fluctuating between 80kb - 200kb. Later they started hanging and dropped to 20kb for awhile. Then they picked back up again to around 60 - 120kb. With some dropping to 40kb - 60kb for awhile. Then the very last part got down to 20kb for a bit before picking up to 150 - 280kb then down to 40kb - 80kb. I think it just varies a lot, but overall, aside from the very last part, didn't take too long to download due to the moments where it picks up speed.

I'm assuming you're talking about a video on Youku.com, if it's Tudou.com it's not surprising, their servers are ridiculously slow to download from...

By the way, I sent you a private message awhile back about downloading from Youku with JDownloader using WantYoutube to get the links regardless of the "Mainland China Only" changes. :)
There's also apparently a browser addon called Unblock Youku, dunno if that helps to get JDownloader to capture Youku links again, haven't tried yet.

Re: xmblar speed issue

Posted: 15.06.2013, 11:39
by Aho Aho Man
Thanks man, sorry for taking so long to reply...my pc went kaboom ;P...but it's still taking sooooo damn long to dl...I'm dl-ing 3 gaki eps as we speak and they all stopped dl-ing ;/one stopped at 49%, others stopped at 70% or something...it's pissing me offffff...